lees verder

24 april 2020

Zero-hands-accounting voor Mollie-transacties in Exact Online!

MConnect Zero-hands-accounting voor Mollie-transacties in Exact Online. Onze MConnect wordt elke maand door steeds meer bedrijven ontdekt! Met MConnect worden Mollie-transacties automatisch in Exact Online afgeletterd!
circle background

MConnect Zero-hands-accounting voor Mollie-transacties in Exact Online

Onze MConnect wordt elke maand door steeds meer bedrijven ontdekt! Met MConnect worden Mollie-transacties automatisch in Exact Online afgeletterd!

Het correct verwerken van Mollie-transacties is erg omslachtig. Misschien herken je onderstaande punten:

  1. Mollie bank-transacties worden niet automatisch door Exact Online afgeletterd. Omdat de bank-transactie niet van de klant komt. Daarnaast krijgt je veelal een betalingsbatch van meerdere Mollie-transacties en komen het factuurbedrag en de uitbetaling niet overeen. Dit betekent in de praktijk dat medewerkers moeten inloggen in het Mollie-account en dan één voor één de betaalde facturen afletteren.

  2. Mollie-verwerkingen moeten inzichtelijk en controleerbaar zijn. Dit is een nadrukkelijke wens van administratie- en accountantskantoren. Met de bovengenoemde methode is dit erg omslachtig. De verwerkingen zijn op meerdere plaatsen in de boekhouding gedaan, dus moeilijk te controleren.

  3. Het verwerken van de Mollie-factuur is ook omslachtig. Die moet worden geboekt, maar is al betaald.

Op basis van gebruikersfeedback hebben we een nieuwe versie van MConnect uitgebracht. Deze is voorzien twee nieuwe features:

  1. het genereren van een audit-file. De eerste reacties zijn veelbelovend!;

  2. het afletteren van de Mollie-factuur! Je hoeft dus alleen de Mollie-factuur in te boeken en de MConnect-module doet de rest.

MConnect is de eerste twee weken gratis te gebruiken, eenvoudig te installeren (dit vergt letterlijk enkele minuten) en is maandelijks opzegbaar.

Ga naar de connector
circle background

Nog meer Tips & Tricks

Of ga terug naar alle artikelen
blog image

18-6-2020

lees vereder
Het handmatig aanmanen in Exact Online automatiseren?

Het handmatig aanmanen in Exact Online automatiseren?. Het kan handmatig, dus dat doe je dan ook, meestal gaat dit wel goed als het maar een paar facturen betreft.

Lees dit artikelinformation icon
blog image

10-7-2022

update
Onze vernieuwde MConnect versie komt eraan!

Eind augustus in de langverwachte komst van MConnect 2.0 een feit!

Lees dit artikelinformation icon
blog image

27-6-2020

lees verder
PipeDrive en Exact Online zelf klantgegevens laten uitwisselen

PipeDrive en Exact Online zelf klantgegevens laten uitwisselen? Do you use Pipedrive as CRM and Exact Online as an administration package? Then don't waste time manually transferring customer data from Pipedrive to Exact Online!

Lees dit artikelinformation icon