lees verder

26 september 2020

Onze PipeDrive-connector is opgenomen in de Exact Online app-store

Onze PipeDrive - Exact Online staat in de app-store van Exact Online! Met deze module van Denovit worden alle klantgegevens direct geactualiseerd vanuit Pipedrive naar Exact Online
circle background

PipeDrive - Exact Online opgenomen in de Exact Online app-store

Onze PipeDrive - Exact Online staat in de app-store van Exact Online! Met deze module van Denovit worden alle klantgegevens direct geactualiseerd vanuit Pipedrive naar Exact Online. Je hoeft gegevens dus maar één keer in te voeren. Dat scheelt tijd, zowel voor de commerciële als administratieve medewerkers.

Dus niet alleen bij het invoeren van nieuwe maar ook bestaande klantgegevens zoals bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en contactpersonen worden deze gegevens direct overgenomen.

We zijn hierdoor ook officieel app-partner van Exact Online! We zijn intussen druk bezig om onze andere apps ook in de Exact Online app-store te krijgen. Hierover volgen snel meer updates!

Een leuk nieuwtje voor onze zuiderburen is dat de app nu ook ook beschikbaar is voor Belgische klanten die Exact Online gebruiken!

Ga naar de connector
circle background

Nog meer Tips & Tricks

Of ga terug naar alle artikelen
blog image

28-2-2023

lees verder
Chargebee connector voor Exact Online

Wij zijn verheugd om onze nieuwe Chargebee connector te introduceren! Met deze connector kun je eenvoudig abonnementen beheren en klantgegevens en facturen automatisch synchroniseren tussen Chargebee en Exact Online

Lees dit artikelinformation icon
blog image

24-4-2020

lees verder
Zero-hands-accounting voor Mollie-transacties in Exact Online!

MConnect Zero-hands-accounting voor Mollie-transacties in Exact Online. Onze MConnect wordt elke maand door steeds meer bedrijven ontdekt! Met MConnect worden Mollie-transacties automatisch in Exact Online afgeletterd!

Lees dit artikelinformation icon
blog image

18-6-2020

lees vereder
Het handmatig aanmanen in Exact Online automatiseren?

Het handmatig aanmanen in Exact Online automatiseren?. Het kan handmatig, dus dat doe je dan ook, meestal gaat dit wel goed als het maar een paar facturen betreft.

Lees dit artikelinformation icon